Duravit Shower System Shelf – ümbersünd sinu vannitoas

oktoober 03, 2024 ,

Kampaaniahind kehtib kuni 31.12.2024. Kampaaniahinnale ei rakendu lepingulised allahindlused.

Duravit_Shelf_1050_promo_a

Juba vanarahvas teadis öelda, et „kui ihu harida saab, ega siis hind hukka lähe“. Tänapäeval leidub sellele tõdemusele hulgaliselt teaduslikku kinnitust. Ja sanitaartehnika tootjad oskavad luua suurepäraseid eeldusi, kuidas oma keha ja vaimu eest koduses vannitoas hoolitseda.

Vee positiivset mõju inimese tervisele ja vaimsele heaolule on laialdaselt uuritud. On leitud, et soe vesi aitab vähendada lihaspingeid, parandada vereringet ja soodustab endorfiinide vabanemist. Järjest enam räägitakse ka sellest, kuidas vereringele, aju funktsioneerimisele, metabolismile ja immuunsusele on positiivne mõju külma vee protseduuridel.

Selle kõige tõestuseks võid teha lihtsa katse. Järgmine kord enne duši alla minekut keskendu hetkeks sellele, kuidas sa end parasjagu tunned. Kas kuskil on lihaspinget, milline on meeleolu? Ja mõtle samadele küsimustele pärast duši alt tulekut. Vägagi tõenäoliselt märkad positiivset muutust, ehk koged isegi väikest ümbersünni tunnet.

Lihtsa vaevaga võib nii-öelda ümbersünni teha ka sinu vannituba. Juhtiv rahvusvaheline disainivannitubade tootja Duravit on toonud turule Shower System Shelf dušisegisti, millega lisad oma vannituppa modernsust ja isikupära, aga naudid ka just sulle sobivaid veeprotseduure.

Uudne hoiustamislahendus

Shower System Shelf dušisegisti üksikkomponendid on omavahel täiuslikult kooskõlas nii proportsioonide, pehmete ümarate joonte kui ka materjalide poolest. Tegu on ühega vähestest turul olevatest sarjadest, mille valmistamiseks on peale kroomitud terase kasutatud ka klaasi.

Nimelt on termostaadi korpus varustatud kriimustuskindla klaaspinnaga, mida saab kasutada ka riiulina dušitarvikute jaoks. Tänu sellele ei vaja sa täiendavat duširiiulit ja saavutad interjööris minimalistlikuma ja korrastatuma üldmulje. Klaas kui materjal toob dušinurka aga omajagu värskust. Samas on antud dušisüsteemi disain piisavalt universaalne, et sobituda hästi teiste Duraviti sarjadega.

Paindlik ja lihtne käsitseda

Dušisüsteemi juhitakse kolme pöördnupu abil. Kaks väljaulatuvat nuppu kontrollivad veevoolu ja -mahtu ning pihustustüüpi (dušipea või käsidušš). Temperatuuri saab seadistada aga termostaadi nupust. Kõik nupud on rihveldatud pinnaga, mis on nii esteetiliselt nauditavad kui ka funktsionaalsed – nende reguleerimine on lihtne isegi märgade kätega.

Üladušiga saad ümbritseda kogu keha meeldiva lõõgastava veevooluga. Duši kõrgust ja nurka on lihtne reguleerida. Käsidušš on aga varustatud Click! tehnoloogiaga, mis aitab valida kolme erineva veejoa vahel: vihm – ühtlane täielik vihmadušš; pulss – taaselustav veejuga; ja mono⁠ – üks vool lihaste lõdvestamiseks. Kõlab ju nagu tõeline koduspaa?

Shower System Shelf 1050 standardvarustuses on ka HeatLock põletuskaitse. See funktsioon ennetab vee temperatuuri tõusmist üle 38 °C. See aitab säästa energiat ning kaitsta kasutajaid ka põletuse eest. HeatLock on seega praktiline ja turvaline lahendus eriti lastega peredele.

Lisaks on dušiotsikutel EasyClean funktsioon, mis tähendab, et mustust ja katlakivi saab hõlpsalt sõrmega pühkida, ilma et oleks vaja täiendavaid puhastusvahendeid.

Jätkusuutlik valik

Tootevalikus on ka segisti uuendusliku MinusFlow funktsiooniga, mis aitab vähendada veetarbimist, tegemata järeleandmisi kasutusmugavuses. MinusFlow kasutamisel kulutab käsidušš kuni 40% vähem ja üladušš kuni 60% vähem vett.

Duravit Shower System Shelf ei ole seega ainult praktiline valik, vaid tõeline investeering sinu heaolusse ja vannitoa kaasajastamisse. Kombineerides nutika funktsionaalsuse, kõrgeima kvaliteediga materjalid ja esteetilise disaini, äratab see dušisegisti su justkui uuele elule ja lisab igapäevasele veeprotseduurile luksusliku koduspaa kogemuse.

Tootele kehtib 5-aastane garantii.

Allikas: Duravit/Postimees

Shower System Shelf dušisegisti saad Vennad-Dahl’ist väga hea kampaaniahinnaga 399€ (tavahind 827,29€). Kampaaniahind kehtib kuni 31.12.2024. Kampaaniahinnale ei rakendu lepingulised allahindlused.

Küsimuste tekkides võta meiega julgelt ühendust!