Rockwool 800 torukoorikud on nüüdsest Heatrock PS

september 09, 2024

Suur hulk erinevas mõõdus Heatrock PS torukoorikuid on Vennad-Dahl’i laos koheselt saadaval!

Uudis_Rockwool_Heatrock_PS_1

Rockwool on jätkamas oma tootevaliku nimetuste ühtlustamist ning nüüdsest on alumiiniumfooliumiga Rockwool 800 torukoorikute uueks nimetuseks Heatrock PS. Uued nimetused tulenevad soovist kajastada paremini Rockwooli erinevate toodete eesmärki.

Mille poolest on Heatrock PS torukoorikud erilised?
  • Torukoorikuid iseloomustavad suurepärased tehnilised parameetrid, kvaliteet ja vastupidavus;
  • Toode ei põle ja on tulekindel – toote põlemisklass on A2L-s1,d0;
  • Torukoorikud on kaetud alumiiniumfooliumiga, mis võimaldab neid paigaldada eluruumidesse, kus on kõrged hügieeni- ja esteetilised nõuded;
  • Küttetorude nõuetekohane isoleerimine torukoorikutega võib vähendada soojuskadusid kuni 25%;
  • Torukoorikute paigaldamine erineva läbimõõduga torudele on väga lihtne – on vaja vaid koorik laiali tõmmata, asetada see toru ümber, vajutada kinni ja tihendada teibiga pikisuunaline vahe.

Kogu Vennad-Dahl’i Heatrock PS tootevaliku leiat siit.

Miks on torustike soojusisolatsioon oluline?

Nõuetekohane isolatsioon hoiab torustikes ühtlast temperatuuri, kuni soojuskandja transporditakse kütteseadmest (nt katlast) küttesüsteemi seadmetesse (nt radiaatoritesse, konvektoritesse). Selle tulemuseks on minimaalsed temperatuurimuutused torustikes ning see võimaldab tagada ja hoida ruumides püsivaid mugavaid tingimusi.

Kui paigaldatakse torude kvaliteetne isolatsiooni, siis on soovitud temperatuuritaseme säilitamiseks süsteemis vaja vähem soojusenergiat. Seetõttu on ka kütte energiavajadus oluliselt väiksem, eriti külmadel talvekuudel.

Vaata lisainfot ka Rockwooli kodulehelt.

Tekkis küsimusi? Võta julgelt ühendust!